Volem informar-vos que el 22 de març la FaPaC va rebre una resolució del Parlament on notificava que "es clou la tramitació" de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per que el Govern s'oposa a la seva tramitació.

El Govern s'hi oposa i la mesa del Parlament, ARA QUATRE MESOS DESPRÈS, deixa sense efectes l'acord d'admissió a tràmit de la ILP.

Des de la FaPaC considerem molt greu aquesta decisió del Parlament i la manera com ha actuat el Govern davant de la nostra iniciativa. És la primera vegada que es bloqueja una acció de democràcia directa i participativa per part de la societat civil a la Catalunya democràtica.

El cap de setmana del 24/3, durant  l’Assemblea General de la FaPaC a Girona, es va decidir seguir recollint signatures per demostrar la voluntat de la societat davant d'aquest atac a les nostres accions per defensar el dret a una educació pública, gratuïta i de qualitat pels nostres fills i filles.

Però des de l’AMPA, hem decidit, per ara i a l’espera de veure com evolucionen els fets, no continuar amb la recollida i lliurar només els plecs amb les signatures recollides fins ara perquè serveixin de testimoni.

Per tant, si algú té algun plec, feu-lo arribar a la Lisa Berger o a algú de la Comissió de Comunicació de l’AMPA, ja que després de les vacances de Setmana Santa els retornarem a la FaPaC.

Hem de seguir actius però d’una altra manera!

Agraim la vostra col·laboració.

Enllaços d'interès relacionats amb la noticia: