Guanyadors del II Gran Concurs de Cartells de Sant Jordi 2012 



Famílies, aquest han estat escollits els treballs guanyadors del II Gran Concurs de Cartells de Sant Jordi (2012).

En primer lloc, felicitats i un agraïment molt gran a tots i totes qui heu participat.

 


El jurat va emetre el seu veredicte el passat dilluns, i després d'una acurada edició, avui per fi hem pogut penjar els treballs guanyadors a les vitrines i diferents portes de l'escola.

Cal assenyalar que, havent resultat desert el premi per a la categoria de Cicle Superior (no s'hi va presentar cap treball), el jurat va considerar premiar la participació de mares i pares atorgant un segon premi a aquesta categoria.

 

Tot seguit us fem una relació dels treballs guanyadors, dels noms dels seus autors i autores i les categories a què corresponen. Les imatges que hi trobareu coreesponen a cadascun dels dibuixos escollits (clicant-hi els podreu veure en pantalla complerta).

Relació de treballs guanyadors del Concurs de Cartells

Cicle Infantil: Itziar Guàrdia (P5)
Cicle Inicial: Nura Barrera (2on)
Cicle Mitjà: Eloi Sánchez (3er)
Cicle superior: desert
Mares i Pares: Joaquín Barrera i Núria Martínez



La Festa

Recordeu: el proper diluns 23 d'abril celebrem la festa de Sant Jordi a l'escola. Pel matí ténen lloc els Jocs Florals al Centre Cívic, i per la tarda, a partir de les 16h podreu intercanviar llibres (les normes per a l'intercanvi de llibres van ser distribuides fa uns dies), i comprar llibres a la paradeta de l'AMPA, i si voleu, gaudir d'un deliciós berenar (xocolata amb melindros).



Els tiquets (2€) ja estan a la venda a consergeria. A més a més hi haurà una exposició de tots els dibuixos presentats al concurs de cartells i entregarem els premis als agraciats.

Veniu, participeu i gaudiu de la diada de Sant Jordi a l'Escola!