El proper 23 d’Abril celebrem com cada any la Diada de Sant Jordi a La Sedeta. Enguany, volem organitzar de nou el GRAN CONCURS DE CARTELLS DE SANT JORDI.

Per garantir les mateixes oportunitats per a tothom hem creat 5 categories:

-INFANTIL: nens i nenes de P3, P4 i P5
-INICIAL: nens i nenes de 1er i  2on
-MITJÀ: nens i nenes de 3er i 4rt
-SUPERIOR: nens i nenes de 5è i 6è
-PARES I MARES

Els cinc cartells guanyadors seran els que es publicaran com a oficials  de la nostra diada de Sant Jordi. El premi per cadascun d’ells consistirà en un val de regal de l’Abacus. La resta de dibuixos seran exposats el mateix dia de Sant Jordi.

Per poder participar només cal que ens feu arribar a la bústia de l’AMPA  un dibuix en format DIN A4, abans del proper 13 d’abril, en un sobre tancat, que contingui també un full amb les dades de l’autor o autora per separat. També podeu fer servir el mail ampaescola.lasedeta@gmail.com  per fer-nos arribar els dibuixos o dissenys escannejats. L’AMPA classificarà els diferents treballs i els entregarà al Jurat, format per algunes de les nostres mestres, que deliberaran sobre els cartells guanyadors.

Animeu-vos a participar-hi, i sobretot animeu els i les vostres fills i filles a fer-ho. Ara encetem un període de vacances molt aprofitable!