El passat dimecres una trentena de pares i mares de l’escola vam tenir l’oportunitat de compartir experiències i vivències relacionades amb l’educació dels nostres infants. Mitjançant tot un seguit de dinàmiques participatives la Marta, la nostra convidada especial va anar traient de nosaltres aquells aspectes determinants per educar en família.



La conferència va servir no només per donar-nos pistes sobre com educar als nens i a les nenes, sinó també per conèixer-nos més entre pares i mares de diferents cursos i interactuar entre nosaltres en un ambient relaxat i de diàleg.

Volem donar les gràcies a totes les famílies que vau assistir-hi i en especial a la Marta Caramés que desinteressadament ens va regalar un parell d’hores del seu temps lliure per compartir-les amb tots nosaltres.



Us encoratgem a participar en la propera activitat de l’Escola de Mares i Pares de la nostra escola. Som conscients de la dificultat per consensuar horaris adequats a tothom i intentarem adequar-nos a les possibilitats de la majoria.

Enhorabona a tothom!!!!

Si encara no heu omplert el qüestionari de suggeriments per a l’Escola de Mares i Pares ho podeu fer AQUI . Moltes gràcies per la vostra col·laboració!