La Panera Espectacular!

Com molts de vosaltres ja sabreu estem promovent la rifa d’una panera espectacular per celebrar les festes nadalenques. Voleu saber com funciona? Voleu ajudar-nos a vendre numerets? Només us avanço que si en diem “panera espectacular” és per alguna cosa: el seu contingut la defineix per sí sola: un pernil, formatges, patés, licors, turrons artesanals, un val abacus per fer, o fer-se un  regalet, una smart-box amb una estada pintoresca d’una nit per a dues persones allà on es triï… i moltes coses més!

Què us sembla?




Només cal participar comprant un o més numerets com el que veieu a la foto i que des de la junta de l’AMPA ja hem començat a distribuir. Si en voleu algún talonari, contacteu amb el vostre delegat/delegada de curs o amb algún membre de la junta que conegueu per tal que us en podem facilitar.

El sorteig no pot quedar desert, així  que quants més números compri algú, més possibilitats té de què li toqui. Per cert, ja us anunciem en les butlletes hi ha una errada, fruit de canvis de darrera hora. Se celebrarà, tal com es diu, durant la tradicional cantada de nadales de l’escola al Centre Cívic, però el dimecres 16 de desembre i no el divendres 18, que és el que hem publicat. Disculpeu els inconvenients.

Aquell dia, alguna mà  innocent donarà a conèixer la butlleta guanyadora. Si en aquell moment es trobés a la sala , festa gran! Si no, no patiu, buscarem al guanyador o la guanyadora i li farem entrega de la panera en el menor temps posible.

L’endemà mateix del sorteig publicarem el resultat, tant als suros del cole com a la página web.

Tots els beneficis, com no pot ser d’una altra manera, revertirán en l’escola, tant en la gestió de l’AMPA, com en les seves activitats, com en les instal·lacions i activitats del propi centre.


Gràcies per la vostra col·laboració, i molta sort!!

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Per que no:)