Estem d’enhorabona! 

I és que l’Ajuntament de Barcelona, a través del Consell Municipal de Medi Ambient  i Sostenibilitat ens ha atorgat una menció especial dintre dels premis Acció 21 al qual ens vam presentar amb el projecte “La calçotada de l’hort del CEIP la Sedeta i el seu compromís amb la Sostenibilitat”.  No hem accedit als premis “grossos”, però el reconeixement ha estat molt important.


Ahir, dijous  10 de desembre de 2009, una representació de l’AMPA hem assistit a l’entrega dels premis: La Lisa Berger, de la comissió de sostenibilitat, i mare d’en Sushil, que també ens ha acompanyat, i en César, han assistit a l’acte a la sala de cròniques de l’Ajuntament de Barcelona. Allà l’Imma Mayol ens ha entregat un diploma acreditant-nos mereixedors de la menció, i hem pogut  expressar-nos durant una estona davant tota una sèrie d’entitats  i persones involucrades en iniciatives de caire sostenible, de respecte al medi ambient, i de foment de les bones practiques en aquets àmbits.


Clicant aquí trobareu la relació de les molt interessants iniciatives premiades, entre les quals figura la nostra calçotada com a projecte participatiu, de relació entre tota la comunitat educativa, d’educació en l’horticultura, d’aprofitament dels recursos, d’autogestió, de respecte pel medi ambient i de disciplina sostenible, entre altres moltes coses. Tot un èxit que ens visibilitzem d'aquesta manera!

Ha estat curiós i emocionant, però sobretot creiem que és un bon reconeixement a la tasca que diàriament tots plegats duem a terme.  
Hem de seguir treballant per fer del compromís amb la sostenibilitat un dels nostres valors fonamentals.

Volem agrair molt especialment a totes les persones que van fer possible la creació de l’hort, i la calçotada, molt especialment al Justo Domínguez per la seva gran contribució a l’escola i sobretot a aquest hort que tant estima, i també a tots i totes els qui l’han cuidat, mares, pares, mestres i especialment als alumnes que el fan créixer.

Felicitats a tothom!

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots!! És un orgull formar part d'aquesta petita escola amb aquests grans projectes, o hauria de dir: d'aquesta gran escola amb aquests petits projectes? Tanto monta, monta tanto... Enhorabona!!

txell ha dit...

Bravo!!!! l'enhorabona a tots aquells que, d'una manera o una altra, han participat en el projecte! comparteixo la menció al Justo, la seva dedicació ha estat definitiva per arribar aquí.
Bona feina!!!