CAMPANYA POSA'T LA GORRA 2008

LA SEDETA SOLIDÀRIA

Posa’t la gorra 2008                                               AFANOC  

Com ja recordareu d’ocasions anteriors, la Junta Directiva de l’Ampa i el Claustre de Professors venim promovent actes de solidaritat amb aquelles persones que necessiten una atenció especial de tots nosaltres.

Una vegada més hem cregut convenient tornar a expressar el nostre suport a la campanya “Posa’t la gorra” dirigida a sensibilitzar la societat i donar-li a conèixer l’existència del càncer infantil per a normalitzar la malaltia.

La campanya consisteix en un gest solidari: posar-se la gorra. Aquestes gorres tenen un cost de 3 €  cadascuna i això dóna accés gratuït al Parc Zoològic de Barcelona, on  se celebrarà l’acte principal de la Campanya, el proper dissabte 20 de desembre a partir de les 10 del matí.

 

Els adults que comprin la gorra tindran un 50% de descompte en el preu de l’entrada al zoo.

Les gorres es poden adquirir a partir d’avui mateix a la Consergeria de l’escola al preu de 3€ i és convenient que ho facin els nens i les nenes directament, sent necessari que els més petits vagin acompanyats dels seus familiars, i que tots ells sàpiguen que es tracta d’un acte de solidaritat amb els nens i les nenes que pateixen aquesta malaltia. 

Gràcies per la vostra col·laboració

Us hi esperem!!