Hola famílies!


Com ja habreu rebut a través de les carpetes dels vostres fills i filles, ja podeu inscriure'ls al casal de nadal que aquest any us proposem, conjuntament amb Més que Lleure S.L., la nostra empresa proveïdora d'Activitats Extraescolars: del 22 al 24  i del 29 al 31 de desembre.

Al suro de l'escola podreu trobar la programació, i el full d'inscripció a consergeria, amb els preus per cada un dels torns i horaris. També oferim servei d'acollida matinal(8 - 9 h) i de guarderia de tarda (17-18h).Tots els serveis, i el casal en si, es realitzaran en funció del nombre de nens i nenes matriculats, com és habitual. Teniu fins el divendres 5 de desembre per formalitzar les inscripcions a través de la bústia de l'AMPA. Recordeu afegir fotocòpia de la cartilla de la S.S.

Enguany les vacances nadalenques escolars són del 22 de desembre de 2008 al 7 de gener de 2009 (ambdós inclosos). Recordeu que el divendres 19 de desembre  no hi ha classe a la tarda. Els nens surten al migdia i els que es queden a dinar a les 15 hores. Aquest dia, doncs, tampoc hi haurà les 
activitats extraescolars habituals.

Animeu-vos-hi!