S'acosta el Carnestoltes!


Hola famílies!


com cada any per aquetes dates sa majestat el mestre de les disfresses ens capgira la realitat i ens transforma. La diada de carnestoltes s'acosta i, com sabeu, tant l'escola com l'AMPA preparen la coresponent festa.


Per la part que ens toca, enguany participarem de nou en la rua del camp d'en grassot que té lloc el dissabte dia 21 de febrer a partir de les 17 hores. I, com també sabeu, per a fer-ho, hem d'engalalnar un camió i engalanar-nos a nosaltres mateixos per tal d'anar ben macos pels carrers del barri.

Com cada any, el guarnit del camió que ens transporta el preparem mares, pares i fills a partir d'un tema que escollim plegats . Per aquets motiu, per tal d'escollir el tema, i començar amb el disseny del guarnit i les disfresses a joc, us convoquem a tots el proper divendres 30 de gener a les 17, 15 hores a la sala de professors/es de l'escola. Un cop decidits establirem un calendari per pintar el mural i preparar les garlandes. NECESSITEM COL·LABORACIÓ!!

Si voleu veure guarnits i treballs d'anys anteriors només heu de consultar les fotos de la columna de la dreta.


VISCA EL CARNESTOLTES!

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Demà a la tarda us esperem a tots, veniu amb idees que cal decidir de què "vestim" el camió i la comparsa!!!

Anònim ha dit...

Ja tenim el tema: l'astronomia.
Ara necessitem mans, caps, peus... de mares, pares i nens... DIVENDRES 6 DE FEBRER començarem a dibuixar, retallar i pintar els guarniments del camió. US ESPEREM a les 17'15 al menjador de l'escola.