Arriba el Nadal a la Sedeta!!

Hola, famílies!

Vet aquí que un nou any l'escola prepara les festes nadalenques. El proper dimecres 19 viurem la tarda nadalenca a la Sala d'Actes del Centre Cívic "La Sedeta" a partir de les 15:30. Hi haurà la cantada de nadales i la instrumentació a càrrec dels alumnes de l'escola. Els nes i nenes de sisè representaran l'obra Els músics de Bremen. ANIMEU-VOS A VENIR, HI ESTEM TOTS CONVIDATS.

Per altra banda, com sabreu, el proper dia 21 (divendres) comencen les vacances de nadal. Només hi haurà classes pel matí. Per la tarda el centre romandrà tancat. El menjador funcionarà fins les 15 hores.

Aquest mateix dia els i les alumnes faran cagar el tió, i també "l'amic invisible". L'AMPA oferirà un bon esmorzar a tot l'alumnat, i hem fet les gestions necessàries amb la reialesa per tal que ENS VISITI UN CARTER REIAL DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT. Així que tots els nens i les nenes que ho vulguin tindran una oportunitat d'or per fer arribar les seves cartes d'una manera ben directa als Reis.

El 19 només hi haurà l'activitat extraescolar de futbol, i l'AMPA ofereix el servei de guarderia fins les 18 hores per aquells i aquelles alumnes que tinguessin alguna activitat de 17 a 18 hores.

El dia 21 NO HI HAURÀ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, RECORDEU-HO!!

I... fins el dia 8 de gener. Déu n'hi dó, el Nadal.

MOLT BONES FESTES I UN MILLOR ANY 2008!!!