Salut, famílies!

Com ja sabeu, aquest curs 2007-2008 l'escola celebra el 25è aniversari. I quina manera millor hi ha de celebrar-ho que fent una slortida de dos dies (1 nit) de tota l'escola, des de P4 fins a sisè. Tots hem de tenir en compte que les sortides que organitza l'escola formen part del Projecte Educatiu del Centre, i és molt important i necessari que els vostres fills i les vostres filles hi assisteixin.

S'ha decidit de fer-les a la Casa de Colònies El Xalió,
a la comarca del Pla de l'Estany, aprop de Banyoles, els dies 19 i 20 de maig de 2008. Clicant a l'enllaç hi trobareu tota la informació sobre la casa. És molt xula!

Recordeu que, tal i com us vam comunicar el mes de novembre, el preu de les colònies és de 98 Euros per fill o filla .

El termini per ingressar aquests diners és el 29 de febrer d'enguany, tant si heu aportat ja el 50% com per aquells pares i aquelles mares que encara no hagueu pogut fer l'ingrés. No us en oblideu! Us recordem tot seguit el compte de l'AMPA on s'ha de fer. Indiqueu el nom del nen o la nena, el curs que fa i el concepte "SORTIDA DOS DIES".

2100-0856-94-0200438325


Gaudir de l'experiència d'unes colònies escolars és molt important i enriquidor per als nostres petits. Aprofitem-ho, i que n'hi falti cap!!