Posa’t la gorra 2007

LA SEDETA SOLIDÀRIA

Com ja recordareu d’ocasions anteriors, la Junta Directiva de l’Ampa i el Claustre de Professors venim promovent actes de solidaritat amb aquelles persones que necessiten una atenció especial de tots nosaltres.

Una vegada més hem cregut convenient tornar a expressar el nostre suport a la campanya “Posa’t la gorra” dirigida a sensibilitzar la societat i donar-li a conèixer l’existència del càncer infantil per a normalitzar la malaltia.

La campanya consisteix en un gest solidari: posar-se la gorra. Aquestes gorres tenen un cost de 3 € cadascuna i això dóna accés gratuït al Parc Zoològic de Barcelona, on se celebrarà l’acte principal de la Campanya, el proper dissabte 15 de desembre a partir de les 10 del matí.

Els adults que comprin la gorra tindran un 50% de descompte en el preu de l’entrada al zoo.

S’ubicaran diversos tallers a les instal·lacions del Parc Zoològic. Podrem trobar tallers de dibuix i pintura, modelatge, les tres bessones, els jocs del món, els tallers del zoo, un rocòdrom i d’altres activitats lúdiques.

També hi haurà un escenari central on gaudirem de les actuacions de diversos grups musicals infantils, pallassos, malabaristes i moltes sorpreses més.

Les gorres es poden adquirir a partir d’avui mateix a la Consergeria de l’escola al preu de 3€ i és convenient que ho facin els nens i les nenes directament, sent necessari que els més petits vagin acompanyats dels seus familiars, i que tots ells sàpiguen que es tracta d’un acte de solidaritat amb els nens i les nenes que pateixen aquesta malaltia.

Gràcies per la vostra col·laboració

Us hi esperem!!