II Mercat de la Joguina


Ja tenim data per al II MERCAT DE LA JOGUINA de segona mà de La Sedeta: serà el proper DIUMENGE 15 de DESEMBRE de 10:30 a 14:00 al pati de l’Escola.

Moltes gràcies per tota la ROBA i JOGUINES que ens esteu portant!
Teniu temps fins al proper DIMECRES 11 DE DESEMBRE per continuar fent les vostres aportacions. I recordeu que els materials han d’estar en bon estat i la roba, a més a més, neta.

Necessitarem la vostra AJUDA per a ORDENAR i CLASSIFICAR tots aquests materials que s’estan recaptant. Hem previst dues sessions:

- DIMECRES 4 i DIVENDRES 13 DE DESEMBRE, a partir de les 16:30

Si us plau, aquells de vosaltres que pugueu venir a donar un cop de mà, confirmeu-nos-ho al correu de l’AMPA o posant-vos en contacte amb la Marga Cuartiella o l’Olga Comabella.

I si algú vol realitzar algun TALLER o ACTIVITAT el dia del Mercat,  només cal que ens ho dieu i ho planifiquem. Tallers de maquillatge, de manualitats, dansa, cant, contacontes, jocs, ... El que se us acudeixi per amenitzar la jornada.

Recordeu que tots els productes es vendran a un preu simbòlic d’entre 1 i 3 € i que els fons recaptats aniran destinats a disminuir el cost de les colònies.

Moltes gràcies per la vostra participació!!