II Mercat de la Joguina

Aquest any, i seguint amb  el nostre programa d’activitats destinat a recaptar fons per a les Colònies 2014, celebrarem la segona edició del MERCAT DE LA JOGUINA de segona mà
Enguany volem també ampliar l’oferta del nostre mercat a la roba, així que si teniu per casa JOGUINES, LLIBRES, ROBA (de nens o d’adults) o COMPLEMENTS (bolsos, bijuteria, etc) en bon estat que ja no feu servir i creieu que es poden aprofitar, porteu-les a l’Escola que li donarem bon ús.

L’horari de lliurament serà de DILLUNS a DIVENDRES de 09:00 a 09:15 i de 16:30 a 16:45 h. Habilitarem uns contenidors a la porta del menjador dels grans perquè pugueu dipositar allà les vostres joguines i robes.

Teniu de termini fins al proper DIMECRES 11 DE DESEMBRE.
MOLT IMPORTANT:  els articles han d'estar en BON ESTAT i la roba, a més a més, NETA.

Si porteu joguines amb peces petites (puzzles, jocs de construcció, jocs de taula, etc.), si us plau, assegureu-vos de que estan complertes i lligueu la caixa amb alguna corda o goma ‒no amb cinta adhesiva, que faria malbé la caixa‒ per evitar que s'obrin al manipular-les i es puguin perdre peces.
Els materials recollits en vendran a un preu simbòlic que oscil·larà entre 1 i 3 €.

Serà una bona oportunitat per apurar alguns detalls de les compres  nadalenques, alhora que contribuïm a reduir el cost de les Colònies.
També volem amenitzar la jornada amb TALLERS que animin als nens i les nenes mentre els pares i mares fem les nostres compres. Si teniu alguna proposta d’ACTIVITAT o TALLER que vulgueu posar en pràctica aquell dia serà molt benvinguda!!!

Tallers de maquillatge, de manualitats, dansa, cant, contacontes, jocs, ... el que sigui que tingueu en ment, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ho planifiquem!

En breu us confirmarem la data exacta del Mercat, que serà un diumenge de desembre.

Però mentrestant, JA PODEU COMENÇAR A PORTAR LES VOSTRES JOGUINES I ROBES!!

Moltes gràcies per la vostra participació!!