Servei d'acollida al setembre

El nou curs comença amb novetats. Una d'elles és que des de l'AMPA s'ha decidit canviar d'empresa d'extraescolars. A partir d'aquest curs, aquest servei ens l'oferirà l'empresa IPP ("IPP Lleure i Esport"). Ens acompanyaran durant la propera Assemblea General per a presentar-se i explicar-nos la seva proposta.
De moment, però, volem informar-vos dels preus i horaris del SAM (Servei d'Acollida Matinal) i del SAT (Servei d'Acollida de Tarda).

Aquesta informació és exclusiva pel setembre. A partir d'octubre tindrem l'oferta d'extraescolars per a tot el curs.
 
SAM – SETEMBRE    
5 dies fixos   26,25€
4 dies fixos   23,25€    
3 dies fixos   21,75€    
2 dies fixos   20,25€    
1 dia fix      11,25€    
Servei puntual 3,50€    

SAT – SETEMBRE
5 dies fixos   34€
4 dies fixos   29€
3 dies fixos   26€
2 dies fixos   24€
1 dia fix      15€
Servei puntual 5€

És molt important que IPP disposi de les dades dels nostres fills i filles el més abans possible. Per aixó, us podeu descarregar aquí el full d'inscripció que haureu de lliurar a la coordinadora (Emma). Penseu que a partir del 19 de setembre no podrà fer ús d'aquest servei cap nen que no hagi entregat el full d'inscripció degudament emplenat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu adreçar-vos a l'Emma, trucar a: IPP LLEURE I ESPORT 93.427.47.34 o contactar via email en l'adreça ipp@ipplleureiesport.com

I, com us avançàvem, estaran presents el proper 16 de setembre, durant l'Assemblea General, de la que ja us informarem la propera setmana.

Estem segurs que faran una tasca excel·lent, i els nostres fills i filles gaudiran d'una oferta d'extraescolars de qualitat. Us animem a participar i comprovar-ho!