D’acord amb l’article 22 dels estatuts de l’associació es convoca totes les famílies a l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA amb el següent ordre del dia:

  1. Benvinguda.        
  2. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’assemblea anterior.
  3. Novetats curs 2011-2012.
  4. Presentació i aprovació, si s’escau, de la gestió econòmica curs 2010-2011.
  5. Presentació i aprovació, si s’escau, del quadre d’activitats extraescolars per al curs 2011-2012.
  6. Valoració de la festa de final de curs.
  7. Precs i Preguntes
Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’assemblea es llegirà un resum de l’acta de l’assemblea anterior.  L’acta complerta estarà a disposició de les famílies durant tota l’assemblea.

El nou curs comença amb novetats. Una d'elles és que des de l'AMPA s'ha decidit canviar d'empresa d'extraescolars. A partir d'ara, aquest servei ens l'oferirà l'empresa IPP ("IPP Lleure i Esport"). Ens acompanyaran durant l’Assemblea General per a presentar-se, explicar-nos la seva proposta i respondre a tots els nostres dubtes. Estem segurs de que faran una tasca excel·lent, i de que els nostres fills i filles gaudiran d'una oferta d'extraescolars de variada i de qualitat. Recordeu que aquestes activitats comencen a l’octubre. Durant el mes de setembre, posem a disposició de totes aquelles famílies que ho necessitin un Servei d'Acollida Matinal (SAM) i un Servei d’Acollida de Tarda (SAT). Podeu consultar els horaris i preus i condicions d’inscripció d’aquests serveis al nostre web o demanar el fulletó informatiu a la recepció de l’Escola. 

L’Assemblea se celebrarà el divendres 16 de setembre a les 17 hores al menjador del l’Escola.

Per facilitar l’assistència a totes les famílies s’habilitarà un servei de guarderia.

Us hi esperem a tots!

RECORDEU:
  • 16 DE SETEMBRE. ASSEMBLEA I PRESENTACIÓ DEL QUADRE D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS (Hi haurà servei de guarderia) 
  • 30 DE SETEMBRE. FESTA BENVINGUDA. "TAST" D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS (NO hi haurà servei de guarderia)

L’esmentat article 22 estableix també que, a l’anterior ordre del dia, podrà afegir-se qualsevol tema que es demani per escrit per, com a mínim, el 10% dels membres de l’Associació, és a dir per 17 famílies.