Festa de carnestoltes

Famíles!

Ens torna a visitar sa majestat Carnestoltes, i com cada any li retem homenatge disfressant-nos i fent pocassoltades. Demà divendres 4, podrem entrar a ballar amb els nostres fills i filles a la festa de disfresses de l'escola. La ballaruca començarà a les 15:15 i acabarà  a les 17 hores. Veniu amb allò que trobeu a sobre, deixeu la vergonya i disfresseu-vos!

Us recordem que no hi haurà activitats extraescolars, degut a la presència de l'escenari al pati. Un cop acabada la festa  acabarem els engalanaments de la carrossa de carnestoltes del dia següent que ja estan molt avançats.

Com sabeu, el dissabte 5 , a les 17 hores  té lloc la Rua de Carnestoltes del Camp d'en Grassot, en la qual participem amb un camió, que sempre adornem amb molt d'afany. Enguany, el tema escollit és "El castell encantat", i l'omplirem de bruixes, fantasmes, rats-penats, i monstres, que han dibuixat i pintat molts nens i nenes i mares i pares setmana rera setmana. Per a la comparsa, us demanem que vingueu disfressats dels monstres més terrorífics, les bruixes més lletges, o els vampirs més golafres.

A partir de les 11h del matí de dissabte disposarem del camió per poder posar-hi tot el material que hem pintat, retallat i preparat. Serà una carrossa terrorífica!!!. Animeu-vos a participar-hi!

Gràcies!!!!