Calçots per al dia del pare


No sabíeu què regalar-li al papa per al proper Dia del Pare? Doncs proveu de comprar-li un tiquet per al VIè Tast de Calçots de l'Escola La Sedeta.

Enguany el calendari escolar (amb setmana blanca de per mig) ens ha obligat a programar-la per al dissabte 19 de març a partir de les 10h del matí.

Com és tradicional, pels volts de les 10:30h procedirem a l'arrencada dels calçots de l'hort per part dels nens i nenes de sisè i tot seguit prepararem tot el necessari per la calçotada. Us convoquem doncs, a tots i totes perquè ens ajudeu a preparar els focs, les graelles, els calçots, els pitets, les taules, les botifarres, etc.

Els tiquets estaran a la venda a 7€ a partir del proper dilluns a la porta del cole (Mari). Recordeu que els nenes i nenes de sisè estan exempts de comprar-los (papas i mamas no). El tiquet dóna dret a un bon plat de calçots amb botifarra, romescu importat del camp de tarragona, i la beguda que us vingui de gust (aigua, vi, cervesa , refrescs o sucs). Dedicarem part dels guanys a fer calaix per a poder baixar el cost de les colònies del curs vinent.

Com cada any volem fer de la Calçotada una festa compromesa amb la sostenibilitat. Per aquest motiu, i com en altres ocasions us demanem que porteu els vostres gots de casa.

Veniu a gaudir d'una de les festes més multitudinàries i originals del centre! Veniu al VIè Tast de Calçots de l'Escola la Sedeta!