Demà comença el nou curs i, com sabeu, any rere any us proposem diversos serveis per tal de cobrir els horaris d'acolida matinal (durant tot el curs) i d'acollida de tarda (només fins que s'iniciïn les activitats extraescolars el dia 4 d'octubre). Aquest curs tenim bones noticies: Més Que Lleure ens manté el preu del Servei d'Acollida Matinal com el curs passat, però des de l'AMPA podem abaratir una mica més aquest servei, gràcies a que la subvenció d'enguany atorgada pel Consorci és més elevada. Esperem poder repetir-ho el proper curs.!!!!!

Demà els vostres fills i les vostres filles tornaran a casa amb el full d'inscripció corresponent a aquestes dies  previs a l'activitat extraescolar corrent. Us preguem que l'ompliu clarament escollint els dies que us convinguin i ens el retorneu a la bústia de l’AMPA.

Us recordem que els alumnes de P3 no poden fer us d'aquests serveis fins la segona setmana, a partir del 13 de setembre, per coherència amb la setmana d'adaptació que posa en pràctica l'escola.

Us adjuntem els horaris i preus d'ambdós serveis.













Bon inici de curs,


Comissió d'Activitats Extraescolars