Hola a tothom,
la Comissió d'Extraescolars ens recorda 
QUE EL DILLUNS DIA 8 DE JUNY COMENÇA LA JORNADA INTENSIVA al CEIP.  
Els nens i les nenes que NO es queden a dinar sortiran a les 13 hores i els que es queden a dinar a les 15 horesLes  activitats extraescolars començaran 1 hora abans.

Per això us oferim un SERVEI de GUARDERIA amb dues  opcions:      

                    A – de 15 a 16 h   ( a 2 euro x dia)

                     B – de 15 a 17 h   (a 4 euro x dia)

Aquest servei de guarderia es dirigeix a tots els alumnes. Per a aquells que ja fan activitats extraescolar, el preu de guarderia està inclòs el dia que coincideixi amb el de l’activitat. Per a la resta, cal fer la inscripció prèvia i ingressar l’import corresponent al compte: 

                                2013-0163-25-0201591553

El justificant de l’ingrés (on s’ha d’especificar el nom de l’infant i el concepte “ Guarderia Jornada Intensiva”) i el full d’inscripció (que us donaran a consergeria) degudament complimentat cal deixar-los a la bústia de l’AMPA abans del dia   29-05-09. 

Per un error hem inclòs el dia 19 de juny en el formulari. Aquell dia té lloc la festa de final de curs i per tant no hi ha servei de guaderia de tarda. Si us plau no el marqueu ni ingresseu els diners corresponets a aquest dia. Si ja ho heu fet, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per tal que us puguem tornar els diners corresponents.