Hola mares i pares,

malauradament, el claustre ha hagut d'anul·lar les colònies d'enguany per l'escàs nombre d'inscripcions. Recordeu que , donat que l'escola havia d'anar-hi en ple, amb tos els cursos alhora, el claustre va exigir que un 80 % dels nens i nenes s'apuntessin per poder realitzar aquesta sortida amb condicions, tant econòmiques, com d'infraestructura i organització. El cas és que vam arribar tot just al 50 % i des de l'escola es va haver de decidir que era insostenible, així que s'ha hagut d'anul·lar.

Tal com es va comunicar a la sessió informativa de la setmana passada, en els propers dies es procedirà al retorn dels diners que les famílies van avançar . Us comuniquem que el retorn dels diners es farà de la manera següent, per tal de facilitar la tasca i evitar comissions innecessàries:

  • Totes aquelles famílies de les quals disposem d'un compte de "la Caixa" rebran el retorn mitjançant transferència bancària directament al seu compte.
  • Totes aquelles famílies de què disposem d'un compte de qualsevol altra entitat se us farà el retorn amb un taló.
No cal que us diguem que des de l'AMPA ens entristeix molt aquesta situació, primer perquè creiem que les Colònies son una experiència molt important per les nostres filles i els nostres fills, segon perquè pensem que una escola faci sortides de convivència de diversos dies augmenta la qualitat del servei que proporciona, i la fa més atractiva, tercer perquè és una gran llàstima que el 25è aniversari del CEIP no se celebri aquesta activitat, i en darrer lloc per la descoordinació i desinformació que hi hagut entre mestres i mares i pares, en ambdues direccions, en aquest cas.

Tots i totes hi estem implicats i hem de fer els esforços adients per tal que l'escola no perdi el valor afegit que li proporciona l'organització d'unes colònies. Animem-nos, fem pedagogia del profit personal que en poden treure els nostres infants, provem d'aprendre alguna cosa d'aquesta decepció, i traiem-ne quelcom positiu.