Salut famíles,

el proper dissabte dia 1 de març celebrarem per tercera vegada l'exitosa calçotada de La Sedeta amb els fruits de l'hort del CEIP. A partir de les 10 hores engegarem la trobada amb l'encesa d'un bon foc i amb la preparació de les taules, cadires, plats, i els pitets, que com vam fer l'any passat, deixarem que decorin els infants. No cal dir que per a tot això ens caldrà la vostra ajuda i col·laboració.

Us animem assitir-hi. El preu del tiquet enguany és de 6 Euros i el podeu adquirir a la sortida de l'escola. Els nens de 6è estan exempts del pagament (els pares i les mares no, espabilats!).

Complementarem el tast dels calçots amb una bona botifarra, és clar, i ho regarem tot amb vi, cervesa i refrescos per qui en vulgui. Ens han anunciat bon temps, així que ho hem d'aprofitar. Per les nenes i els nens és una gran experiència comprovar que allò que cuiden a l'hort ha crescut i ara ho poden tastar.

Si voleu, podeu veure les fotografies de l'any passat clicant aquí, o bé a la barra de les fotografies de la dreta. Ens ho vam passar de conya!

Així doncs us hi esperem!

5 comentarios:

Anònim ha dit...

Novament una BONA INICIATIVA, FELICITATS!!
La pena però, es que hores d'ara (i ja som a dimecres) els pares que no tenen accès a aquest fantàstic bloc informatiu no en saben res.
Des d'aqui vull llençar una queixa a qui correspongui per la manca d'informació. Amb el cartell que hi ha a l'entrada de l'escola tampoc no n'hi ha prou. Molt probablement molts pares no l'han vist i a més no diu res de la venda dels tíquets, del preu, de l'horari...
Tancat aquest petit apunt, GRÀCIES a tots aquells que segur, hi ha al darrera d'aquesta iniciativa i sobre tot GRÀCIES als nens de 6è per la seva aportació.

Anònim ha dit...

Des de la comissió de comunicació només puc dir-te que tens raó; els canals de distribució no han funcionat com es va preveure.
Espero que no ens torni a passar.

Anònim ha dit...

Des de la Comissió de Festes, vull donar les gràcies a tots els que heu col.laborat per fer possible un any més la festa de la Calçotada.
GRÀCIES I FINS LA PRÒXIMA

Anònim ha dit...

Un èxit de participació i una bona dosi de bon rotllo per a tothom. Em sumo a l'agraïment de la Pilar a infants, mares i pares per la festa, als responsables de l'Hort per la feina feta, i a tots els qui van posar de la seva part per muntar taules, trencar palès, cremar llenya, cuinar, fer la salsa, netejar, escombrar, fer pitets, anar amunt i avall amb bosses caixes xarxes, botifarres, begudes i demés. Als nens i les nenes de sisè, per la seva inestimable col·laboració. I al Justo per aparèixer i donar-nos una bona dosi de bons consells.
Aviat penjarem les fotografies que es varen fer. Felicitats!

Anònim ha dit...

Un cop més la calçotada un EXIT.
Els calçots bonossims i la botifarra millor.
Actes com aquest fan que em senti orgullosa de La Sedeta.
Fins la pròpera.
Domi.