Com ja sabeu les COLÒNIES formen part del projecte pedagògic de l’Escola La Sedeta. Es fan cada dos anys i aquest curs 2013-2014 està previst que els nens i les nenes d’Educació Infantil (P4 i P5) i Primària vagin plegats a la casa LA GARBINADA (Torroella de Montgrí).

Per tal de poder realitzar-les, però, es necessari que s’apuntin un 70% d’alumnes de cada cicle.

Des de l’AMPA considerem de vital importància que les Colònies 2014 es puguin tirar endavant, i és per això que aquest curs volem posar especial èmfasis i dedicació en la CAMPANYA DE RECAPTACIÓ DE FONS per reduir el cost de les mateixes.

Tots els diners que obtinguem de les Festes i altres activitats ‒com ara el Mercat de la Joguina, el sorteig de la Panera de Nadal, la venda del Calendari de La Sedeta o altres iniciatives que se’ns vagi acudint‒ aniran destinats a aquesta causa. De fet, aquesta és una tasca que l’AMPA sempre ha realitzat, però aquest curs ‒en que el efectes de la crisis dificulten més que mai la situació‒ creiem que cal implicar-nos amb especial insistència.

Així, demanem la vostra ajuda i col·laboració: tant participant activament a totes aquelles activitats que pugueu, com aportant totes les idees que us semblin oportunes.

Per identificar les activitats PRO-COLÒNIES, hem dissenyat aquest logo, que acompanyarà les iniciatives vinculades:


Les COLÒNIES son un recurs pedagògic i lúdic de gran potencial: permeten als nens i nenes aprendre a conviure entre ells i amb els mestres en un entorn natural i un ambient diferent de l’habitual; i posar en pràctica amb noves perspectives i estratègies els conceptes i projectes que es treballen a les aules. No les podem perdre!!

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggeriment que ens vulgueu fer al respecte

Gràcies per la vostra ajuda