El proper divendres 21 de juny celebrarem la nostra tradicional Festa de Final de Curs al pati de l’Escola.



El programa és el següent:

- De 18h a 19h actuació de ELS TRASTOS BAND, de JAUME IBARS, amb l'espectacle QUE COMENCI LA FESTA. Us recomanem que arribeu a les 17:45 a l’Escola per anar fent ambient i que el pati no estigui buit en iniciar-se l’actuació. Ball, música i diversió per a totes les edats: NO US HO PODEU PERDRE!!!
   
- A partir de les 19:15h tindrà lloc el comiat dels i les alumnes de sisè (amb les sorpreses que ens han preparat) i la tradicional cerimònia de comiat de l’Escola. 

- Després, entre tots i totes, i ben ordenadament disposarem les taules per al sopar i es lliuraran les cadires reservades amb el tiquet.

- A partir de les 20:30h, sopar sostenible (poseu-vos en contacte amb els delegats i les delegades del vostre curs per a coordinar-vos)

- A partir de les 21:30h Disco Dancing

- A les 23:45h, fi de festa, recollida de cadires i taules i dels residus de cada taula (cada curs es farà càrrec de separar i llençar els que hagi generat). Recordem que no es recullen soles (ehem).

RECORDEU PORTAR ELS GOTS DE CASA!!! Els plats (tot i que petits)  i coberts ens els cedeixen des de Districte i després caldrà llençar-los al contenidor corresponent de material compostable.

Els tiquets de reserva de cadires valen 1’50€ i estaran a la venda a la porta de l’escola a partir del dijous 13 de juny.