Bé, s’ha de reconèixer que la pluja sí que va tenir els seus efectes sobre la nostra Tancada. I que no vam aconseguir congregar a tantes persones com ens hagués agradat. Però, tot i així, érem uns quants i unes quantes i vam aconseguir fer prou soroll i deixar molt clar que NO ENS AGRADA el que li estan fent al nostre SISTEMA EDUCATIU i que seguirem lluitant tant com calgui perquè junt i juntes, PODEM!
Mares, pares, avis, àvies, alumnes, mestres, monitors, personal administratiu, personal de neteja, de menjador, ... dels DIFERENTS CENTRES que organitzàvem la Tancada vam passar una bona tarda-nit de pluja reivindicant els nostres drets.
Volem dedicar un agraïment molt especial als conferenciants per les seves interesantíssimes aportacions: Francesc Imbernón, Andrés Encinas, Montse Bobés. Ens vam quedar amb ganes de més, però el temps de la cassolada ens va marcar la pauta.
Moltes gràcies també als alumnes del Taller de so de l’Institut Secretari Coloma i a la seva mestra, la Rosa, que ens van amenitzar la tarda amb la seva música i amb la seva predisposició i bon humor.
I, per suposat, GRÀCIES a tots i a totes per la vostra participació i implicació!

I aquest DIUMENGE 28, tots a la Manifestació. Educació surt a les 11:30 de Passeig de Gràcia-Aragó (avui trobareu el recorregut a la circular de les carpetes).

Us deixem a continuació el recull de premsa sobre la jornada d’ahir, 25A. La nostra Tancada surt als tres primers medis (L’informatiu migdia, El Periódico de Catalunya i El País):

L’informatiu migdia (TVE1):
http://www.rtve.es/alacarta/videos/linformatiu/linformatiu-migdia-26-04-13/1789987/
A partir del minut 10:30

El Periódico:
Unes 400 escoles públiques catalanes es tanquen contra les retallades i la 'llei Wert'

El País:
La escuela pública se encierra contra los recortes y la ‘ley Wert’

El Punt Avui:
L'educació pública es mou contra les retallades

La Vanguardia:
Encierros en una jornada reivindicativa en los centros educativos

Ara:
Tancades i debats a centres educatius en una jornada reivindicativa contra les retallades i la Lomce

Telenotícies.cat
La jornada reivindicativa a les escoles contra la "llei Wert" i les retallades culmina amb tancades nocturnes en alguns centres

Vídeos:
http://www.324.cat/video/4551851/Tancats-per-leducacio-publica