Manifestació #23F


El proper dissabte 23 de febrer s'ha convocat una manifestació a Barcelona amb el lema "Per la justícia social. Fem-los fora. Juntes podem”, impulsada per diferents col·lectius i moviments socials que estan sumant forces en contra de la dictadura financera i la política de retallades que estem patint al nostre país. Trobareu la informació de la manifestació a Barcelona en el següent bloc: www.23flluitesalcarrer.wordpress.com.

Aquesta acció tindrà lloc paral·lelament a la que es farà a altres ciutats de
l’Estat espanyol sota el paraigües “Marea Ciudadana”.

Des de l'Assemblea Groga de Gràcia (AGG) donen suport a la manifestació i
ens animen a tot el sector educatiu de Gràcia (professorat, alumnat, AMPAs, famílies, personal no docent i educadors/es en el lleure) a participar-hi.

El punt de trobada de la manifestació és la Plaça Catalunya a les 18.30h. L'Assemblea de la Vila de Gràcia, amb el suport de molts altres col·lectius del barri, convoca a les 17h a Jardinets de Gràcia, per fer una columna unitària de tots els àmbits de Gràcia (salut, educació, drets i llibertats, tercer sector, laboral, etc.). Trobareu tota la informació de la columna de Gràcia a: http://23fgracia.wordpress.com/

Animem a tothom a portar pancartes amb peixos que representin els del cartell de la convocatòria, mostrant així que la unió dels peixos petits pot menjar-se al peix gran. 


10 RAONS PER MANIFESTAR-NOS PELS NOSTRES DRETS I ELS DELS NOSTRES INFANTS I JOVES .

1. Perquè utilitzen la crisi com excusa per canviar el model de societat i afecten la qualitat de l’escola pública que necessitem.
2. Per aturar l’ofensiva contra l’escola pública que representen les polítiques d’austeritat i els interessos privats.
3. Contra l’augment de les ràtios a les aules que minva la qualitat educativa de l’escola pública . Volem substitucions des del primer dia de baixa amb el 100% del sou.
4. Contra les retallades de beques i ajuts en tots els nivells educatius . Sí a les beques menjador !
5. Contra la privatització de les escoles bressol.
6. Contra la precarització de les condicions laborals del professorat,i mestres , personal PAS i monitors del lleure. Readmissió dels companys acomiadats .
7. No a la LOMCE, un “míssil” contra el model d’escola catalana, laica, integradora i inclusiva.
8. Per un mapa escolar que contempli la construcció de tots aquells equipaments educatius necessaris.
9. Contra el desmantellament dels serveis públics de la nostra societat. No a les retallades ni a la privatització .
10. PER LA JUSTÍCIA SOCIAL, CONTRA LA CORRUPCIÓ I PER UN NOU MODEL DE GOVERNANÇA QUE RESPECTI ELS DRETS DE LES PERSONES .



1 comentarios:

Anònim ha dit...

This is nicely said! .

Feel free to visit my homepage: MCM 通販
my web site: MCM 通販