I Mercat de la Joguina


Aquest any engeguem una nova iniciativa que esperem que sigui interessant per a tots vosaltres: el I Mercat de la Joguina de Segona mà.

Si teniu a casa joguines o llibres en bon estat que ja no feu servir i creieu que es poden aprofitar, teniu temps fins el divendres 14 de desembre per a portar-les a l’escola. L’horari de recollida serà de dilluns a divendres de 09:00 a 09:15 i de 16:30 a 16:45 hrs. Habilitarem uns petits contenidors a la porta del menjador dels grans perquè pugueu dipositar allà les vostres joguines.

Aquesta primera edició del MERCAT DE LA JOGUINA  se celebrarà el DIUMENGE 16 DE DESEMBRE d’11:00 a 14:00 hores, coincidint amb les jornades de Patis Oberts.
Les joguines recollides es vendran a un preu simbòlic (1€, 2€): el que serà una molt bona oportunitat de cara a les compres nadalenques.
L’import recaptat amb les vendes anirà destinat a disminuir el cost de les colònies del curs vinent.

Recordeu de portar les bosses de casa!!

Molt important:
  Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.
Si porteu joguines amb peces petites (puzzles, jocs de construcció, jocs de taula...) si us plau porteu la caixa lligada amb alguna corda o goma (no amb cinta adhesiva, que faria malbé la caixa) per evitar que s'obrin al manipular-les i es puguin perdre peces.

També volem amenitzar la jornada amb TALLERS que animin als nens i a les nenes mentre el pares i mares planifiquem les nostres compres. Si us plau, si teniu alguna idea en ment (maquillatge, jocs, contacontes, manualitats, etc.) animeu-vos a posar-la en pràctica.  Només cal que contacteu amb el vostre delegat/delegada de curs per comunicar-li el projecte.

Animeu-vos a participar-hi!

1 comentarios:

txell ha dit...

Bravo! fantàstica iniciativa!!!