Entrega de llibres

Famílies, benvingudes al curs 2012-2013!!

Us recordem que aquesta setmana tindrà lloc l'entrega de llibres pel proper curs. Podeu passar a recollir els vostres lots en el següent horari:

  • Dimecres 5/9/2012 de 18 a 20 hores (tots els cursos)
  • Dijous 6/9/2012 de 18 a 20 hores (tots els cursos)
Volem insistir en la importància d'estar al corrent de pagament de la quota global. Recordeu que en cas de no estar al corrent de pagament no es durà a terme l'entrega del lot, a menys que es faci efectiva una part significativa de la quota global i es signi un acord-compromís de pagament amb l'AMPA. També es tindrà en compte el deute pendent (si és que n'hi ha).

Recordeu que l'impagament, la demora en les quotes o l'incompliment dels acords comporta una gran dificultat d'organització per a l'AMPA i l'escola i repercuteix directament en el funcionament escolar.

Recordeu que també pot comportar la pèrdua dels drets de què com a socis de l'AMPA gaudim (ús dels serveis d'acollida matinal i de les extraescolars, pèrdua del dret a vot i assistència a les reunions).

Tots aquests particulars es podran tractar privadament durant aquests dos dies amb la presidència i la tresoreria de l'AMPA.

Gràcies pel vostre compromís amb aquest projecte. Us esperem!!