Ja tenim els números guanyadors del sorteig!

Com sabeu, dins dels actes de la Festa de Fi de Curs del dimecres 22 de juny, vam fer el sorteig de tres premis ESPECTACULARS!! Volem recordar-vos que els guanys estan destinats a reduir l'import de les colònies previstes pel proper curs 2011-2012.

Els premis es van sortejar entre tots els resguards dels talonaris venuts l'últim mes, i van repartir sort tres manetes innocents, que van extreure els següents números:

  • Primer premi: 01106, Smartbox "estada pintoresca" i una targeta de regal Abacus valorada en 40 €.
  • Segon premi:  01074, Smartbox "spa para dos" i una targeta de regal Abacus valorada en 30 €)
  • Tercer premi:  00347, Smartbox "degustación para dos" i una targeta regal Abacus valorada en 20 €
La Loli Acebal, amb el tiquet nº 00347, ja ha recollit el seu premi. I la setmana que ve lliurarem el seu a la propietària del tiquet 01106, Amparo Nebot. Moltes felicitats a totes dues!!

Encara ens queda desvetllar la identitat del guanyador/a del segon premi... sabem que el tiquet és del talonari nº 108, repartit pel delegat de cinquè... així que, famílies de cinquè curs, busqueu bé... vosaltres o alguna persona del vostre entorn pot tenir un fantàstic smartbox esperant a ser recollit!

D'altra banda, voldríem agrair a totes les famílies la seva implicació en la distribució i venda dels tiquets del sorteig. Sabem que és una feina feixuga i poc agraïda, però amb aquesta iniciativa hem recaptat 1.800 €!!

Gràcies a tots i totes els que heu dedicat una estona del vostre temps a la venda de tiquets. Molt especialment, gràcies als delegats i delegades per la feina de distribució i control, a la coordinadora de delegats per la supervisió, suport i ajuda en tot el procés, i gràcies al Dani Majoral, que ens va fer la impressió dels talonaris en un temps rècord i a un preu imbatible!!

Gaudiu de l'estiu i fins el proper curs!