Rotació en la banqueta, joc ofensiu i bona lectura dels partits, claus en una temporada on només han perdut un partit de 12 jugats. Bona feina també de l’entrenador en el seu debut. També ha faltat concentració en determinats partits.

La feina d’anys d’entrenament i competició ha cuallat. L’equip de futbol de 4t de la Sedeta, entrenat per l’ Àlex, ha quedat primer en el grup 8, categoria Benjamí del campionat organitzar pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB). L’equip de la Sedeta ha jugat 12 partits, n’ha guanyat vuit, n’ha empatat tres i perdut un,  ha fet 44 gols i n’ha encaixat 30. Cal dir que la primera plaça es compartida amb un altre equip el del CEIP Duran i Bas amb qui, si la climatologia ho permet jugaran un amistós avui divendres 10 de juny, invitats per aquesta escola de l’Eixample. Ambdós equips han fet 19 punts, però el Duran ha fet més gols...

D'esquerra a dreta, Alejandro, Adrià, Nacho, Josué, Carlos, Alex (entrenador), Juli, Brian, Pol, Ivan (a la foto falta Roberto

Les claus del triomf dels nois de la Sedeta han estat diverses. La primera es que la plantilla ha estat extensa i els recanvis constants. Tots els jugadors han tingut minuts i tots, dins les seves possibilitats i capacitacions, han respost a les demandes de l’Alex, qui també ha debutat enguany a la banqueta i ha gestionat bé els seus efectius fent les rotacions que calien. 

Una segona raó ha estat que aquest grup porta anys jugant plegat. L’equip té un nucli de 5 o 6 jugadors que porta entrenant des de P5, si en això afegim els bons reforços que han anat arribant any rere any i que determinats llocs clau han estat ben coberts tota la temporada no hi havia dubte que els resultats havien d’arribar tard o d’hora. Encara que no cal que oblidem que els nostres nois només juguen federats des de l’any passat i que al llarg de la temporada passada no varen guanyar gaire partits. Han fet doncs un salt qualitatiu espectacular.

Un tercer aspecte a remarcar es que la Sedeta ha jugat bé a futbol i ha fet servir el registre correcte en cada partit. S’ha adaptat al joc dels rivals ha detectat les seves carències. L’equip ha jugat bé a futbol quan ha calgut, potser el millor de la lliga,  però també hi han posat el coll i han jugat dur quan tocava.

Només cal recordar l’empat com a visitants contra els Jesuïtes de Casp –partit que dominàvem 2 a 5- on hi va haver més que paraules entre els jugadors i també el partit terriblement intens, trencat des del primer minut - potser el millor de la temporada- contra el CEIP Auró que varem guanyar per 6 a 9, on el resultat no mostra una alternança constant només trencada al final.

Ara bé també cal dir que a l’equip li ha mancat certa intensitat en determinats partits. Hi ha hagut moments de manca de concentració i errades que un campió no es pot permetre.  Aquest és un aspecte clarament a millorar. S’han donat empats inversemblants quan teníem coll avall la victòria i ha estat aquí on s’han perdut els punts que els haguessin fet encapçalar la classificació en solitari.

Ara bé, glòria als campions!!! L’equip de la Sedeta de 4t ens ha fet passar a tots els pares i mares aficionats al futbol unes bones estones independentment de les hores intempestives dels partits, el fred, la pluja, etc.. i per tant només ens cal agrair-los-hi. A veure si la propera temporada, ja a 5è, es manté la base de l’equip i en continuem gaudint tots plegats. Enhorabona (Alejandro, Adrià, Nacho, Josué, Roberto, Carlos, Juli, Brian, Pol, Ivan i Àlex, Maria i Arnau –cos tècnic-) carregeu piles que heu deixat el llistó molt alt.

Els campions amb els pares