Prou retallades!



Famílies,

Com ja sabreu, el proper dissabte dia 14 de maig a les 11 del matí s’ha convocat una gran mobilització contra les retallades que s’estan practicant des del Govern de la Generalitat i que afecten especialment als serveis i drets bàsics de l’Estat de Benestar, ens especial la Salut, els Serveis Socials i l’Educació Pública.

Aquestes reformes ens afecten especialment perquè la retallada de la inversió pública en educació té una afectació directa en l’atenció a l’aula i a l’alumnat, cosa que no podem permetre de cap de les maneres. Les darreres decisions preses pel departament d’ensenyament, com, entre d'altres,  la retirada de la sisena hora, afecten no només a l’organització dels centres, sinó al seu propi personal que presumiblement es veurà minvat en gran proporció, i es veurà traduïda en una pressió afegida per a les AMPA que un altre cop hauran de carregar amb el pes d’haver d’oferir i gestionar més activitats fora de l’horari lectiu per cobrir una més que esperable demanda de les famílies que cada cop tenen més dificultats per conciliar.

Aquestes decisions ataquen directament la línia de flotació del sistema públic d’educació, afecten al seu professorat, al personal d’administració i serveis, a les famílies, i finalment a l’alumnat, i tornen a crear diferències i discriminacions envers l’escola concertada que ja s’havien començat a superar.

Les AMPA de Catalunya, a través de la FaPaC, hem signat una declaració unitària pel futur de l’educació pública que us convidem a llegir. Així mateix l’AMPA de l’Escola La Sedeta subscriu el manifest que s’ha presentat per tal de promoure la manifestació del proper dissabte, a la qual us animem a participar. Fem sentir la veu de les famílies contra les retallades. En defensa de l’escola pública, LA SEDETA DIU PROU A LES RETALLADES!!

AMPA i Equip de Mestres de L’Escola La Sedeta
Hem acordat trobar-nos a les 10h a la plaça de la Sedeta, per anar a reunir-nos amb la resta d'AMPA als Jardinets de Gràcia i així dirigir-nos en bloc al lloc estipulat de concentració de les AMPA de Catalunya, que és:


Hora concentració: 10.45 h
 
Lloc: Plaça Catalunya, 9 (Rambla Catalunya cantonada Ronda Universitat)

Evidentment podeu optar per qualsevol dels tres punts de reunió, o qualsevol altre. Us hi esperem!

Enllaços:

La FaPaC signa declaració unitària pel futur de l'educació pública

Participem en la mobilització del 14 de maig a Barcelona

Llistat d’entitats adherides al manifest del 14 de maig