Benvolgudes famílies,

Fa uns dies heu rebut un comunicat per part de l'escola o se us ha informat sobre les properes eleccions parcials al Consell Escolar de Centre que enguany se celebraran el proper dia 23 de novembre.

La Junta de l'AMPA ha organitzat una sessió informativa per al proper dimarts dia 9 de novembre a les 19h, en la qual us explicarem els procediments i la importància que tenen les eleccions al Consell Escolar de Centre per a tots i totes. La vostra participació és molt important!.

Comptarem amb un servei de guarderia per tal que pogueu assistir-hi amb els vostres fills i filles.

Què és el Consell Escolar de Centre? Quines funcions té? Qui té dret a participar-hi? Com ens organitzem les mares i els pares de La Sedeta? Totes aquestes preguntes obtindran resposta en aquesta sessió informativa.

Enguany, dels i les 5 membres que formen part del sector Pares i Mares del Consell se n'han de renovar 3 places. Aquest serà el nombre de creuetes que haureu de marcar en les eleccions que es duran a terme el dia 23. L'altre plaça vacant de què se us va informar en el comunicat és la corresponent al representant de l'AMPA, que és membre nat del Consell i que, per tant, no s'escull a les eleccions. Se us va facilitar el calendari a través de l'esmentat comunicat de l'escola, i també el podeu trobar penjat al suro, o bé consultant aquest bloc, al calendari que trobareu a la primera columna.

Amb totes les persones que desitgen formar part del Consell, tradicionalment hem elaborat una candidatura única, d'entre la qual se n'escolliran els membres que pertoquen, i que entre altres coses simbolitza la unió i la cohesió dels Pares i Mares de l'Escola.

Per tal d'explicar-vos totes les especificitats, les funcions i la importància del Consell Escolar de Centre i de com formar-ne part, o com presentar-vos a les eleccions, us emplacem a assistir a la xerrada informativa del proper dimarts.

La vostra assistència és molt important. Fins dimarts!