Families,

Ja tenim assignat un dia i una hora per a que els pares i les mares puguem  fer esport a les instal·lacions de l'escola!. En principi, tenim pista disponible per als divendres de 18 a 19 hores, cada 15 dies.

La idea inicial és fer partidets de diferents disciplines esportives: bàsquet, voleibol, futbol-sala, etc. Quin esport farem cada divendres? Dependrà molt del que ens proposeu i de quants vinguin finalment a jugar. En principi som partidaris d’anar variant l’esport per fer possible que vingui gent diferent, però ja veurem com va.

Hem creat una llista de correu ampa-escola-la-sedeta-esports@googlegroups.com  per gestionar les activitats. Cada setmana que toqui partit rebeu la corresponent convocatòria i així ens pugueu dir si podem comptar amb vosaltres o no. Amb els que siguem cada divendres, farem una cosa o una altra. Si us interessa participar, us podeu subscriure a la llista aquí o simplement feu-nos-ho saber enviant un correu a ampaescola.lasedeta@gmail.com.

Us animem a que feu difusió entre els pares i mares del vostre curs i que vingueu a fer pràctica esportiva a l’escola, una manera molt saludable d’interaccionar entre nosaltres i crear un bon ambient entre les famílies de diferents cursos.

La primera convocatòria de partit és per al proper divendres 10 de desembre a les 18 hores. Com que és la primera deixem oberta la possibilitat que sigui un esport o un altre. Esperem els vostres suggeriments i ja decidirem

Fins aviat!