Aquest cap de setmana us oferim la possibilitat departicipar en dues activitats fantàstiques. Per començar la Comissió de l'Escola de Mares i Pares ha organitzat una sortida de germanor el proper diumenge dia 9 de maig al Parc del Laberint.


Es tracta d'una sortida en família per conèixer i disfrutar del parc i fer un dinar de carmanyola tots plegats. La cita tindrà lloc a les 11h a la porta de l'escola per anar-hi tots junts amb transport públic, tot i que si voleu anar-hi pel vostre compte podeu agafar el bus 45 o bé el metre de la L3 i baixar a Mundet

I per si això fos poc, el mateix dia 9, i  per donar inici a les celebracions del 25è aniversari del Centre Cívic es durà a terme l'activitat Temps en família: Temps de barri al 25è aniversari de Centre Cívic La Sedeta, als Jardins de La Sedeta (pl. de La Sedeta), d'11h a 14h.



Hi haurà el III Mercat de la Puça del Camp d'en Grassot (un mercat d'intercanvi en el qual hem participat des dels seus inicis), tallers infantils de reciclatge, pintada mural amb graffiti, taller d'iniciació al circ i exhibició, concurs de tapes i "montaditos", aperitiu popular i cloenda dolça, organitzat des del Centre Cívic La Sedeta, serveis i entitats del barri i Temps de barri, temps educatiu compartit.

Què us sembla? Esperem que ho podeu aprofitar i gaudiu d'un diumenge excel·lent.

La junta de l'AMPA.