Megacarnestoltes ultramarí!

Quines disfresses, i quina carrossa, …i quin fred! Menys mal que érem molts i ben avinguts a la rua de Carnestoltes del Camp d’en Grassot del passat dissabte 13 de febrer.

Aviat penjarem fotografies perquè pugueu veure els guarniments amb detall, que enguany tenien com a tema el fons de mar i com a excusa l’Any Internacional de la Diversitat Biològica, declarat enguany per l’ONU. De moment us en deixem algunes de mostra.


Tot va començar divendres 12 amb la tradicional ballada de carnaval, que ens va amenitzar el grup Els Trapelles. Enguany vam veure que mares i pares us vàreu animar a disfressar-vos també.

Felicitats! És un dia per perdre les vergonyes i participar de la festa




 L’endemà al matí, amb l’amenaça de la pluja, (o la neu), alguns pares i algunes mares vam acabar la feina que des de feia 4 o 5 setmanes havíem estat fent al menjador del centre, i vam pujar al camió el pop gegant (impressionant), i la resta de fantàstics guarniments: 


amb la sirena de plata, el cofre dels tresors, el batiskafo sedetero, i  tots  els peixitos, meduses, tortugues, balenes, taurons, crancs, estrelles de mar, i sirenetes vàries que els petits havien dibuixat, pintat i retallat.

Quin mar d’animals més bonic!



A més a més vam inundar el recorregut amb milers i milers de bombolles, que anàvem deixant anar al nostre pas. No cal dir que érem l’enveja de la rua!



Anàvem acompanyats de moltes altres carrosses: enguany s’hi va afegir l’AMPA del Fructuós Gelabert, de manera que cada any som més nombrosos, i més sorollosos. Tot va acabar, com sempre, amb una festassa a la plaça de la Sedeta, amenitzada pels Pepsicolen, amb xocolatada inclosa a càrrec del bar del Centre Cívic.

Un altre curs, i un nou carnestoltes de pel·lícula!. Gràcies a tothom per la vostra participació!

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt