I el número premiat és ...

Famílies!

El número premiat a en el sorteig de la Panera Espectacular de l'AMPA del CEIP La Sedeta ha estat el 1160.

Com molts haureu pogut comprovar en directe, el guanyador es trobava entre el públic assistent i li hem pogut entregar la panera tal com toca. El felicitem per la gran sort que ha tingut.


Volem agrair a totes les famílies que ens heu ajudat a vendre numerets, el vostre esforç i la vostra dedicació. Ben aviat publicarem tota la informació referent als guanys que entre tots hem aconseguit recaudar (per sobre dels 3000€). Com sabeu, destinarem tots els recursos a l'escola i l'AMPA, a les activitats, la gestió i a les instal·lacions sempre que sigui possible. N'hem d'estar ben orgullosos i hem de valorar repetir l'experiència en propers cursos.

També us oferirem en properes informacions el resum gràfic de la gran cantada de nadales que ens han ofert enguany els nostres fills i les nostres filles, tant les fototgrafies, com els vídeos per aquells que no ho hagueu pogut disfrutar en directe. Hem de celebrar també la bona organització de l'acte, que ha permès que tothom trobés el seu lloc i pogués seure còmodament i disfrutar de l'espectacle.  Felicitem el claustre doncs, pel nou format, pensem que beneficia a tothom.