Quina energia!

El passat diumenge 19 d'abril vam poder dur a terme per fi la tan esperada filmació del vídeoclip "Els meus amics" (clica a sobre per sentir-la) del Club Súper 3. Va ser una jornada rodona i tot va anar bé: tothom s'hi va sentir a gust i l'equip que va portar TV3 va poder fer la seva feina en les millors condicions.

Els SP3 ballaven i ballaven sense cansar-se, sense parar de somriure i ens van encomanar la seva energia i el seu optimisme. Vam tenir la sensació que ens van regalar una gran festa. Tot va anar com al seda, tot i que vam patir molt amb els núvols de tempesta, que semblava que es diluïssin quan creuaven el cel de La Sedeta.

Agraïm a tothom la vostra participació, esperem que us ho passéssiu d'allò més bé ballant al ritme de la cançó. Vam arribar a ser, entre les escoles de teatre que venien amb TV3 i nosaltres unes 450 persones ballant a l'unisson al pati de l'escola. Des del Súper 3 ens han dit que el material gravat és espectacular, esperem que el resultat també ho sigui. Com ja ens van anunciar, a finals de maig-principis de juny estarà muntat i s'emetrà constantment.

També es va gravar un petit reportatge pel programa TAGs, per part de la Viki, un dels personatges del programa de nova creació que emeten al migdia (sobre les 13:30) al k3. La Viki és una exalumna tant del CEIP com de l'IES, i li va fer molta ilusió poder filmar el seu reportatge a l'escola. Estarem també pendents de la seva emissió.

Celebrem poder dur a terme altres activitats que no són les ordinàries de l'escola. Esperem que us hagi agradat. Per part nostra ho considerem un gran èxit, pel bon rotllo, per la participació, per la projecció que pot donar a l'escola, i per l'experiència que en poden extreure nens i nenes.

Aviat penjarem un bon reportatge de fotografies del Roger. Espectaculaaaarsss!!