IV Tast de Calçots

Hola a tothom!


Com ja haureu vist als comunicats que han portat els i les vostres fills i filles, i pels cartells que hem penjat a l'escola, finalment, el diumenge dia 8 de març a partir de les 10h del matí celebarem la IV calçotada de la Sedeta. Recordeu que a les 10 farem la collita del calçot amb els nens i les nenes de 6è, per tant, és molt important que vinguin a aquella hora. Per elles i ells és molt important veure que allò que planten té els seus resultats quan es cull.
No cal dir que per a tot això ens caldrà la vostra ajuda i col·laboració. Complementarem el tast amb una bona botifarra, és clar, i ho regarem tot amb vi, cervesa i refrescos per qui en vulgui.

No us perdeu la calçotada, us ho recomanem de tot cor. Els tiquets, com sabeu, els podeu demanar a la Mari; tenen un preu de 6 Euros (els nens i nenes de sisè n'estan exempts).
Recordeu que part de la recaptació de la calçotada anirà al fons que sufragarà part de les colònies de l'any vinent.

Si voleu podeu veure les fotografies de la celebració de l'any passat clicant aquí o bé a la barra de les fotografies de la dreta.
Us hi esperem!

4 comentarios:

Anònim ha dit...

Ja ho tenim tot gairebé apunt: la llenya, els calçots, les butifarres, la salsa, el material per fer pitets, els tovallons, les estovalles, les begudes, els bidons...
No podeu faltar a aquesta cita!
Veniu a passar un matí de diumenge ecològic, gastronòmic, contenible, divertit i... inolvidable!!
Us esperem!!!

Anònim ha dit...

Gràcies a tots per la col.laboració. Ferran, César, Roger, Txell, Laura, María, Montse, Isa, Joan's, Núria's, Begoña, Javier, Remei, Antonio, Carles, Rosi, Alfonso, Dolors... GRÀCIES.

Anònim ha dit...

L'anòmin anterior, SOC JO!!!
VISCA LA FESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTA!!!

Anònim ha dit...

L'anòmin anterior, SOC JO!!!
VISCA LA FESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTA!!!