Famílies, 


ja tenim editat el material gràfic de la cantada de nadales de 2008. Com sabeu, la Mari ja fa dies que té a la vostra disposició i fins el 28 de febrer les fotografies que es va fer tota la canalla amb el patge reial. El preu de la còpia és d'1 Euro, de 17 a 18 hores, menys els dijous, que ella no hi és. Recordeu que amb la recaptació total de les fotografies iniciem el fons comú que ens haurà d'ajudar a sufragar les colònies de l'any que ve. Animeu-vos a demanar fotos (per vosaltres, pels avis i les àvies, pels tiets i les tietes...)

Aviat la delegada del vostre curs rebrà un CD amb les fotografies que vam poder fer el dia de la cantada de nadales. Feu circular aquest CD per les persones del vostre curs que el vulguin. Heu de saber que hem arrencat el compromís de l'equip de mestres per tal que l'any que ve no es torni a repetir una situació com la d'enguany, quant a l'espai que hi havia  a la sala per les famílies. El curs que ve, ho veurem bé, queda assegurat.

Quin art i quines veus i quin ritme que tenen els nostres nanos! Tot seguit us adjuntem els vídeos de la cantada de nadales. 

Que els disfruteu!:



5 comentarios:

Anònim ha dit...

Genial!!!! una gran idea penjar aquests vídeos!!! així tothom podrà reviure o veure la festa de nadal.
Gràcies als que ho heu fet possible!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb la Txell!! Quina bona idea!
Ara s'ha de còrrer la veu perque les families ho vegin i de passada coneguin aquest bloc tan currat que tenim.
Gràcies i Felicitats!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per mostrar aquest video de la festa de Nadal dels nostres nens.
Degut a la incompatibilitat horaria molt poques vegades he pogut asistir a les cantades i m'ha fet molta il·lusió veure-ho i poder comentar-ho amb el meu fill.
Bona feina!!!

Anònim ha dit...

Bon carnestoltes a tothom,
La festa de la nostre escola d’ahir divendres va anar molt be. La participació dels pares i d’alguns mestres fou molt encertada i divertida, com gairebé cada anys. Ara bé, a mig ball, un quart abans de l’hora prevista i sense fer cap concessió tot i essent un dia festiu molt especial pels postres fills, el timbre de l’escola no va deixar que el carnestoltes acabés la festa per si sol. Tenint el dia lliure dilluns crec que aquesta sirena podia haver “descansat” una estoneta més.

Anònim ha dit...

Me gustaria saber si tambien se podran hacer copias de los videos o de que forma se pueden conseguir.Desde aqui no puedo bajarlos.Dando las gracias,espero vuestra respuesta.