La Junta ha organitzat una sessió informativa per al proper dilluns dia 10 de novembre a les 17:30, en la qual us explicarem els procediments i la importància que tenen les eleccions al Consell Escolar de Centre.


Comptarem amb un servei de guarderia per tal que pogueu assistir-hi amb els vostres fills i filles.

Recordeuque el Consell Escolar és l’òrgan de govern del Centre i és en ell on es prenen les decisions que afecten a tota la nostra comunitat educativa per tant la nostra participació, com a pares, és molt important. 

Dels 5 membres que formen part del sector Pares i Mares s'han de renovar, enguany,  2 places que són les creuetes que haureu de marcar en les eleccions que es duran a terme el dia 25. L'altre plaça vacant de què se us va informar en el comunicat és la corresponent al representant de l'AMPA, que és membre nat del Consell i que, per tant, no s'escull a les eleccions. Se us va facilitar el calendari a través de l'esmentat comunicat de l'escola, i també el podeu trobar penjat al suro, o bé consultant aqust bloc, al calendari que trobareu a la primera columna.

Amb totes les persones que desitgen formar part del Consell, tradicionalment hem elaborat una candidatura única, d'entre la qual se n'escolliran els membres que pertoquen, i que entre altres coses simbolitza la unió i la cohesió dels Pares i Mares del CEIP.  

Per tal d'explicar-vos totes les especifcitats, les funcions i la importància del Consell Escolar de Centre i de com formar-ne part, o com presentar-vos a les eleccions, us emplacem a assistir a la xerrada informatva del proper dilluns.

La vostra assistència és molt important. Fins dilluns!