Sisena hora per a tothom

La FaPaC (Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya) ha posat en marxa una campanya d’Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sota el lema:

"6a HORA PER A TOTHOM. PER LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS EN EL SISTEMA EDUCATIU CATALÀ"

Des de l’AMPA volem donar suport a aquesta iniciativa perquè creiem que tots els alumnes, independentment del centre educatiu on estiguin escolaritzats, han de tenir les mateixes oportunitats. Pensem que totes les escoles sufragades amb fons públics han de compartir una oferta educativa única. La sisena hora representa un cost del 2% del pressupost d’Ensenyament, mentre que la seva supressió suposa, per a cada alumne, la pèrdua d’un curs sencer en finalitzar l’educació primària.

Creiem que és necessari canviar la Llei d'Educació de Catalunya (LEC) i aquest és l’objectiu de la campanya i de la RECOLLIDA DE SIGNATURES que ara encetem. Necessitem 50.000 signatures per tal de reclamar al Parlament de Catalunya que es torni a implantar la sisena hora de forma generalitzada i gratuïta en totes les escoles catalanes.

Ara més que mai, la implicació del conjunt de la societat catalana és clau per construir l'educació del futur en igualtat de condicions.

Us animem a mobilitzar el màxim de persones del vostre entorn: gent de la vostra Escola, municipi o barri, amics, veïns i familiars. Així doncs, si esteu interessats en participar en la recollida de signatures, poseu-vos en contacte amb qualsevol membre de l’AMPA: ja sigui als horaris d’entrada i sortida de l’escola o través del nostre correu electrònic: ampaescola.lasedeta@gmail.com


Us podeu descarregar el manifest aquí. Igualment, podeu trobar més informació sobre el tema a la web de la ILP: www.6ahoraperatothom.cat.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

La Junta de l’AMPA