Ja tenim assignat un dia i una hora per a que els pares i les mares puguem  fer esport a les instal·lacions de l'escola!.

Aquest any, tenim pista disponible els dimecres de 21 a 22 hores totes les setmanes. La setmana passada ja vam començar amb un partit de fútbol i un de basquet (tot bé, sense baixes importants).

Hem creat una llista de correu ampa-escola-la-sedeta-esports@googlegroups.com  per gestionar les activitats. Cada setmana que toqui partit rebeu la corresponent convocatòria i així ens pugueu dir si podem comptar amb vosaltres o no. Amb els que siguem cada dimecres, farem una cosa o una altra. Si us interessa participar, us podeu subscriure a la llista aquí, feu-nos-ho saber enviant un correu a ampaescola.lasedeta@gmail.com o directament veniu el dimecres a les 21h.

Us animem a que feu difusió entre els pares i mares del vostre curs i que vingueu a fer pràctica esportiva a l’escola, una manera molt saludable d’interaccionar entre nosaltres i crear un bon ambient entre les famílies de diferents cursos.

Recordeu que per accedir a les instal·lacions de l'escola a aquesta hora s'ha de fer per l'entrada de l'insititut (Industruia / Sicilia).