Benvolgudes famílies,

Primer de tot, us donem la benvinguda i us conviden a  un nou casal d’estiu ple d’esport i aventura i com no, molta creativitat.  Un espai de Lleure i Diversió on els vostres fills i filles gaudiran de tot un ventall d’activitats. Sortides d’Aventures, Jocs d’aigua, Esport, Tallers... i moltes sorpreses més!!!! Volem cobrir les necessitats de les famílies d’ampliar el període escolar amb un casal nou i de qualitat.

HORARI

  • El coordinador/a serà el punt de referència per qualsevol aclariment o dubte del dia a dia al casal.
  • Demanem puntualitat tant a l’entrada com a la sortida del Casal. En cas que la persona que vingui a buscar al nen/a no sigui l’habitual, preguem que ho comuniqueu al matí al coordinador del casal o al seu monitor/a.
  • Si el nen/a ha de sortir esporàdicament abans de l’horari establert és obligatori portar una nota signada pel pare/mare comunicant-ho al coordinador. En cas contrari no deixarem sortir a cap nen/a abans d’hora, a no ser que us personeu vosaltres directament.
  • Si un nen/a marxa sol a casa tindrà que portar una autorització signada pel pare/ mare/ tutor comunicant-ho al coordinador.
MENJADOR A l'inici de Casal us entregarem els menús
  • Dieta especial: si el vostre fill/a ha de seguir una dieta especial és important que l’especifiqueu i comenteu al coordinador/a del casal. Si per alguna causa puntual el vostre fill/a ha de canviar la dieta habitual heu d’informar al matí i, a ser possible, portar una nota especificant les causes i la dieta a seguir. No podem canviar la dieta habitual si no hem estat informats prèviament.
  • Nens/es no habituals: si el nen/a només utilitza el servei de menjador en casos molt puntuals, és important que informeu al coordinador/a el dia abans, a primera hora del matí. El menú s’haurà d’abonar a partir d’un rebut bancari que s’ha de demanar al coordinador/a del casal.
SORTIDES
  • Menjar: els nens i nenes que es queden diàriament a servei de menjador només han de portar l’esmorzar, ja que aquest servei inclou el menjar de les sortides. La resta, hauran de portar esmorzar i dinar. És important que marqueu cadascun dels àpats per evitar confusions.
  • Material: la samarreta del casal (per identificar més fàcilment als nens i nenes que formen part del nostre casal), cantimplora o ampolla d’aigua, gorra, protecció solar. Remarquem la importància de portar tot el material ben marcat amb nom i cognoms del nen/a.
  • Els dies de  sortides son: 29 de juny ( Natupark ), 6 de juliol (Mines de Gavà.), 13 de juliol (Duaka Adventures ), 20 de juliol ( Parc. Malgrat ).
PISCINA
  • Material: els nens i nenes d’Educació Infantil i 1r / 2n han de portar obligatòriament “manguitos”, que romandrà a l’escola fins el final del casal. En cas que les famílies consideren que el seu fill/a  de P5, 1r i 2n  no necessiti el us dels “manguitos”, s’haurà d’ omplir una fulla autoritzant-lo. Posem un exemple.
Jo pare/mare/tutor____________________________ amb DNI_____________________autoritzo, al meu fill/a _________________________del curs ________, a no fer servir els “manguitos” els dies de piscina. 
  • Hem de posar la crema solar a casa i portar-la a la motxilla. A més, roba interior  de recanvi, tovallola, calçat d’aigua i, sobretot, el banyador posat. Recordeu que  aquest dia esmorzarem a casa.
NENS I NENES DE P3

Han de portar una muda de recanvi (samarreta, pantalons i roba interior), degudament marcada amb nom i cognoms, que romandrà a l’escola fins el final del casal.

JOCS D’AIGUA A L’ESCOLA

S’avisarà a les famílies el dia abans (cartell a la entrada de l’escola) per portar roba adequada ( banyador, tovallola, calçat adequat  “tancat” )  per l’activitat.