Hola a tothom,

el passat 17 de juny es va celebrar a l'escola l 'assemblea de Gestió del Curs 2008-2009, amb una notable afluència de gent. Vam tractar molts temes, però sobretot ens hem de sentir orgullosos del debat que es va suscitar al final de la trobada entrona la participació de les famílies tant a la Junta de l'AMPA com en totes les tasques derivades dels projectes que tenim endegats . Us volem agraïr a tots i totes la vostra assistència a la reunió, així com les aportacions i les sol·licituds de col·laboració que ens vau fer arribar. També per les crítiques, que ens fan crèixer. Rectificar és i ha de ser de savis.

Tot seguit podeu consultar la Memòria de Gestió 2008-2009 que vam presentar a l'Assemblea amb les esmenes que es van proposar des de l'assemblea.

Memòria de Gestió 08-09 amb esmenes -

Vam presentar també un esborrany de quadre d'extraescolars que pretén ser una previsió de les activitats que ofertarem el curs que ve. El trobareu tot seguit.

Esborrany Quadre Extraescolars CEIP La Sedeta 09-10 -

A més a més es van renovar dos desl càrrecs nats de la Junta directiva, la tresoreria i la Secretaria. tant en Joan Regne, cop l'Ely Pérez, respectivament, van cessar en el seu lloc. Vam proposar a la Maria Peñuela com a Tresorera i a la Txell Ferrando com a Secretària, i l'Assemblea va ratificar els nomenaments per unanimitat. Agraïm a les persones que deixen els càrrecs els anys de dedicació voluntària a les tasques de la junta a les quals estaven adscits, i felicitem i agraïm també a les noves incorporacions per donar continuïtat a aquesta feina.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)