Vine a la Festa de Benvinguda!

Salut a tothom!

ja fa dies que el curs ha començat i com ja us vam anunciar tant a l'assemblea de final de curs coma la del passar dia 18 des de l'AMPA posem en marxa el Pla d'acollida i per tal de saludar-vos a tots i especialment a les famílies nouvingudes a l'escola avui divendres dia 3 d'octubre us convidem a la I Festa de Benvinguda al CEIP La Sedeta.

Serà a les 17 hores, al voltant de la sortida dels nens de l'escola.

Farem un acte tranquil amb música, taules amb diversa, un petit tast de cuines del món (us convidem a participar-hi), i alguns tallers. Tots podreu posar-vos en contacte amb pares i mares d'altres cursos i també de l'AMPA per tal de resoldre els vostres dubtes i intercanviar opinions sobre aquest principi de curs. Gaudirem a més d'una petita actuació poètico-musical saharauí.Disposarem de servei de monitoratge per tal de tenir cura dels nens.
Per cert... ja podreu sortir del LABERINT????


Us esperem a la festa!! ¡Os esperamos en la fiesta! Agardamovos na festa! Jaian elkar ikusiko dugulakoan! See you at the party! On vous attend à la fête! Czekamy na was na imprezie! Shdiom vas v prasdnike! حفلتنا کم في بانتظار نحن Wir erwarten euch für die Feier! Vi aspettiamo alla Festa! We verwachten jullie op het feest!
我们在聚会上等你们 cá vos esperamos na festa! ....

3 comentarios:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els que van fer possible la Festa d'ahir.
Jo em quedo amb el que ens va dir un dels encarregats del laberint abans de marxar: "TENIU UNA ESCOLA MOLT MACA"
Gràcies a TOTS.

Anònim ha dit...

L'enhorabona a tots per la tarda que vem passar. Felicitats a totes aquelles persones que van participar en la festa i, sobretot, a la Maria i la Marcela per la feina feta.

Anònim ha dit...

La festa de divendres, va ser tota una mostra que el món on han de viure els nostres fills i filles encara rutlla, entre altres coses, gràcies a persones que fan possible moments com aquest.